A corporaty identy ...

Съдържание

Бъдещият шампион в тениса на маса демонстрира впечатляващите си умения, приемайки наставления от татко си.

Всички си спомнят разбиващия емоциите клип на PG за майчините емоции при големите шампиони, но по традиция бащите остават в сянка. Е, това вече е минало! Заслугите са на специализирания сайт за татковци Fatherly.com, който изби рибата с новия си спот. Видеото яхва олимпийската вълна и представлява сбор от няколко невероятни бебета, които имат впечатляващи умения в различни видове спорт.

Посланието също е категорично – това е ядрото на олимпийския отбор на САЩ за Игрите през 2032 година. Само за броени дни клипчето се превърна в тотален хит във Facebook, събирайки над 400 000 споделяния и 33 милиона гледания. А успехът му е лесно обясним – настроението е свежо, забавно и изградено на позитивизма, който е запазена марка на децата, особено пък на спортните таланти.

„Омръзна ни всички да акцентират върху ролята на майките за изграждането на децата и да се пренебрегват татковците, които са неотлъчно до децата си при всички спортни дейности. И изведнъж цялата слава е за майките. Не искаме да пренебрегваме тяхната роля, а само да припомним, че именно бащите са тези, които забелязват спортните таланти у рожбите си”, съобщават авторите на видеото. И тук просто ни печелят тотално, за ужас на родната отлично организирана „мамина мафия” :)

Странична лента

Странична лента